Panty’s shoppen bij Lingerie aan de Luts

Als je al eens bij ons geshopt hebt, heb je ‘m vast al eens gezien: onze grote kast vol met panty’s van Oroblu. We snappen het dan ook best als je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vertellen we je in dit artikel graag meer over onze uitgebreide collectie beenmode. Lees je mee?

Stap 1: Kies een kleur

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een mooie, zwarte panty. Maar wist je dat we ook standaard grijze, blauwe, groene en bruine exemplaren in verschillende diktes en afwerkingen verkopen? Ook is er de All Colors-serie met modekleuren en verkopen we elk seizoen modellen met gave prints.

Stap 2: Bepaal de juiste dikte

Oké, we hebben samen de kleur uitgekozen die het beste past bij de outfit in kwestie. Nu is het tijd om de kijken naar de verschillende diktes. In de zomermaanden is een dunne, onzichtbare panty in een huidkleur een goede keuze.  In het najaar wordt het al iets lastiger kiezen. We hebben transparante (10 tot 20 denier), semi-opaque (30 tot 40 denier) en opaque (50 tot 80 denier) panty’s. Vanaf 50 denier schijnt de huid niet meer door de stof heen. Ook belangrijk: hoe dikker de panty, hoe beter hij tegen een stootje kan en hoe langer hij dus meegaat.

Stap 3: Afwerking 

Dan staan we voor de volgende  keuze: de afwerking. Bij Lingerie aan de Luts vind je matte en glanzende panty’s. Een mat exemplaar doet het been iets slanker lijken, maar een glanzend model geeft juist een wat feestelijkere uitstraling. Het is dus maar net wat je wensen zijn!

Stap 4: De juiste maat 

Met de maattabel van Oroblu bepaal je makkelijk de juiste maat. Zit je precies tussen twee maten in? Kies dan altijd voor de grootste. Is de panty heel dun? Ook dan adviseren we je om een maat groter mee te nemen.