Zo vind je de perfecte t-shirt beha

Onze klanten vragen regelmatig naar een fijne, onzichtbare beha voor onder dunne of gladde kleding. Dan is een t-shirt beha ideaal! We verkopen dit type in alle soorten, kleuren en maten. Mogelijkheden genoeg dus, maar hoe vind je de juiste?

Stap 1: Vulling

Naast de bekende voorgevormde cup, hangen er ook verschillende modellen van een zogenaamde ‘spacerkwaliteit’ in de winkel. Het verschil? Dat zit vooral in de dikte. Spacerbeha’s zijn dunner en zitten vol met luchtkamertjes, waardoor de cup heel ademend is. Lekker luchtig dus: extra fijn voor in de zomer! Daar staat wel tegenover dat een ‘gewone’ cup iets meer vorm aan de borst geeft. Kom daarom gerust eens proberen welke jij het prettigst vindt zitten.

Stap 2: Kleur

Sommige kleding schijnt nu eenmaal een beetje door. Dan wil je misschien het liefst dat je de beha zo min mogelijk ziet. Natuurlijk is een lichtroze of champagne kleurig exemplaar dan een optie. Wat sommige klanten nog niet weten, is dat rood ook heel goed onder lichte kleding past.

Stap 3: Stijl

Natuurlijk is een model zonder randjes en kantjes heel geschikt, maar het kan nog leuker! Sommige beha’s met een gladde cup hebben onder de oksel een klein stukje kant. Zo blijft ‘ie functioneel, maar toch ook mooi om te zien. Is je kleding wel dun, maar niet licht? Dan is een printje, zoals het model hieronder heeft, ook een optie.