<

De trends voor najaar 2020

Aardetinten en dierenprints

Dit najaar zijn camouflerende printen en kleuren het helemaal! En dat terwijl je je met deze prachtige beha’s helemaal niet hoeft te verstoppen. Aardekleuren, groene tinten en natuurlijke kleuren staan centraal in onze najaarscollectie. We zien ‘m al een hele tijd, maar ook dit seizoen is de dierenprint nog niet uit het modebeeld verdwenen. Wat denk je bijvoorbeeld van deze sportbeha van Anita Active, met een hip zebrapatroon? Ook Prima Donna Twist brengt met de ‘Convent Garden’ een coole dierenprint uit. De speelse details en de ultrazachte stof maken dit model heel gewild. In de kleinere maten is de William van Marie Jo onze favoriet. 

Tijdloos zwart

Prima Donna verrast ons dit najaar met een bijzondere versie van de kenmerkende ‘Madison’. Dit iconische model heeft, net als anders, het bekende blokjesdessin. Dit patroon is het resultaat van een bepaalde manier van weven. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor extra stevigheid. Dit keer zijn er twee verschillende kleuren gebruikt, waardoor het patroon nog meer opvalt. Extra bijzonder is dat er deze winter een nieuwe model aan deze serie wordt toegevoegd. Heb je de afgelopen tijd de I Do van Prima Donna Twist (longline) bij ons gekocht? Dan denken we dat dit model je zeker zal bevallen. 

Blauw en groen

Is zwart te hard voor je? Kies dan voor een blauwe of groene set. De afgelopen seizoenen hebben we ontdekt dat veel van onze klanten hun ogen laten vallen op de blauwtinten in de winkel. Daar spelen we natuurlijk graag op in!