Wij gaan bezorgen en verzenden!

Lieve klant,

Helaas zijn ook wij genoodzaakt om onze winkel een tijdje te sluiten. Gelukkig houdt onze service niet op: wij gaan namelijk gratis bezorgen en verzenden! Heb je de komende weken een fijne pyjama of een nieuwe beha nodig? Je kunt een bestelling plaatsen door ons een mailtje (info@lingerieaandeluts.nl) te sturen of naar de winkel te bellen (0514-594595).

Ten Cate Cadeauweken
Toe aan een paar warme hemden? Of juist een mooie naadloze slip? Je krijgt nog tot en met 1 februari 2021 20% korting op écht alles van dit fijne, Nederlandse merk. Dit is het moment om je ondergoedlade aan te vullen!

Mijou-bonnen 
Sommige klanten hebben van hun werkgever een Mijou-bon gekregen. Deze bonnen kunnen nu tot en met 31 maart 2021 worden besteed. Je hebt dus nog alle tijd om een keuze te maken!

Tot slot 
Wil je op de hoogte blijven of inspiratie op doen? Op onze site en op social media praten we je regelmatig bij. Ook zetten we daar graag onze uitgebreide collectie in de spotlights. De komende weken zullen we ook laten zien welke mooie sets er in ons uitverkooprekje hangen.

We hopen jullie snel weer in de winkel te mogen begroeten!

Roelinda & Annette