Dé badmode trends van nu

Als het zonnetje lekker schijnt en de temperatuur oploopt, wordt het tijd voor de zomergarderobe. Een goed moment voor een nieuwe outfit, maar zeker ook voor nieuwe badkleding!

In de winkel vind je prachtige badmode van onder andere PrimaDonna, Marie Jo, TC Wow, Tweka, Rosa Faia en Anita. Ook het Friese merk Cyell hangt in de rekken. Goed zittende badmode zorgt ervoor dat je jezelf een stuk zekerder voelt in het zwembad of aan het strand. Ook heel fijn: bijna alle items zijn los te koop. Dus of je nu het liefst een hoger of juist wat lager broekje draagt, alles kan. Zo stel je makkelijk je eigen set samen, helemaal afgestemd op wat jij prettig vindt zitten en mooi vindt staan.

En als je dan iets moois hebt gevonden, moet dat badpak of die bikini natuurlijk ook zo lang mogelijk mooi blijven. Onze tip is daarom om je zwemkleding direct na gebruik uit te spoelen met schoon, lauw water. Leg de badmode plat neer, en laat het rustig aan de lucht drogen.

Zo ga je goed voorbereid de zomer in!

Minimalistisch

Deze gloednieuwe lijn van Prima Donna Swim bestaat uit fijne, minimalistische basics waarmee je eindeloos kunt variëren. Geen beugels, dus gegarandeerd extra comfort! Ook mooi meegenomen: deze serie is iets vriendelijker geprijsd dan je normaal gesproken van dit merk gewend bent.

Zonnige prints

Natuurlijk is de dierenprint nog steeds niet weg te denken. Wil je eens iets anders? Met een grafisch patroon ben je helemaal on trend. Of zet de bloemetjes buiten met een van de botanische prints!

Stijlvol zwart-wit

Speel je het liefst op save? Ook in zwart-wit is er genoeg te kiezen. Effen, streepjes of een ander patroon: het is er allemaal. Voor wie graag baantjes trekt in het zwembad zijn er in de winkel ook speciale, chloorbestendige badpakken van Tweka te vinden.