Dé badmode trends van 2021

Zon, zee, zwembad! Als het zonnetje lekker schijnt en de temperatuur oploopt, wordt het tijd voor de zomergarderobe. Een goed moment voor een nieuwe outfit, maar zeker ook voor nieuwe badkleding! Wij verkopen prachtige sets en zwemshorts voor dames, heren en kinderen. Ook voor een bijpassende strandjurk ben je bij ons aan het juiste adres!

In onze winkel vind je prachtige badmode van onder andere PrimaDonna, Marie Jo, TC Wow, Tweka, Rosa Faia en Anita. Ook het Friese merk Cyell hangt in de rekken. Goed zittende badmode zorgt ervoor dat je jezelf een stuk zekerder voelt in het zwembad of aan het strand. Ook heel fijn: bijna alle items zijn los te koop. Dus of je nu het liefst een hoger of juist wat lager broekje draagt, alles kan. Zo stel je makkelijk je eigen set samen, helemaal afgestemd op wat jij prettig vindt zitten en mooi vindt staan.

En als je dan iets moois hebt gevonden, moet dat badpak of die bikini natuurlijk ook zo lang mogelijk mooi blijven. Onze tip is daarom om je zwemkleding direct na gebruik uit te spoelen met schoon, lauw water. Leg de badmode plat neer, en laat het rustig aan de lucht drogen.

Zo ga je goed voorbereid de zomer in!

Dierenprints

De gave sets van TC WOW, het badmode label van Ten Cate, zijn vorig jaar als warme broodjes over de toonbank gegaan. Daarom hebben we ook voor dit seizoen weer mooie sets van dit Nederlandse merk voor jullie ingekocht, waaronder dus ook deze serie met een dierenprint.

Zonnige prints

De geliefde dierenprints zijn dus zeker nog in allerlei soorten te krijgen. Wil je eens iets anders? Met een grafisch patroon ben je helemaal on trend. Of zet de bloemetjes buiten met een van de botanische prints! Met deze vrolijke kleuren haal je het zonnetje zeker in huis.

Groen

Zeker voor de heren en voor de jongens is legergroen een graag geziene kleur dit seizoen. Effen of met een printje: we hebben het allemaal! Op de foto zie je een zwemshort van Shiwi. Voor dames hangt er trouwens ook een gave set in deze kleur van PrimaDonna Swim!